Spherex lighting B.V.
Spherex lighting B.V.
Robijn 750
3316 KE Dordrecht
+31 (0) 85 02 20 830 - info@spherex-lighting.com

Leverancier van alle soorten bedrijfsverlichting

 

Wat is 'dim to warm' verlichting

Wat is 'dim to warm' verlichting - Wat is dim

Wat is dim to warm?

Dim to warm is het nabootsen van het dim gedrag van een halogeen- of gloeilamp. Wanneer een gloeilamp wordt gedimd, verschuift de kleurtemperatuur. Met de dim to warm functie kun je in elke ruimte in huis de lichttemperatuur en daarmee ook de sfeer bepalen. Zo creëer je voor elke situatie een passende sfeer.

Verschillende ambiances

De wittint van het licht bepaalt de kleurtemperatuur. Als de dim2warm lichtbron fel schijnt, heeft deze een kleurtemperatuur van 3000K en verspreidt de lamp helder wit licht.  Vervolgens kan deze lichtbron gedimd worden tot 1800K waardoor er extra warm licht ontstaat. Licht met een kleurtemperatuur van 3000K is prettig om in te werken, terwijl het licht met een kleurtemperatuur van 1800K een aangename sfeer in huis creëert.

Direct contact

Verschil met andere lampen

De standaard LED is in feite een diode, een led module die door constante toevoer van stroom licht geeft. Wanneer je de stroom lager maakt, gaat de LED dus minderlicht geven. De kleurtemperatuur van een standaard LED blijft dus altijd gelijk , hoe ver de spot ook wordt terug gedimd. 

De dim to warm uitvoering is anders

Fabrikanten lossen dit op verschillende manieren op, zo kan er met een extra chip, een gedeelte van een chip of een extra led. In feite komt iedere oplossing op hetzelfde neer; toevoegen van 1 extra warm witte module van 18000K, bovenop of naast de bestaande module van 2800K. 

Onze LED armaturen

Wat is 'dim to warm' verlichting - Verschil dim to warm
Wat is 'dim to warm' verlichting - Spherex

5 jaar Spherex all-in garantie

Maximale service en ruime garantie zijn wat SPHEREX belooft. Onze experts ontzorgen u net zo veel als u zelf nodig heeft, zodat u altijd precies de ondersteuning krijgt die u prettig vindt. Omdat we voor 100% achter onze lichtoplossingen staan, geven we u 5 jaar all-in garantie. Dat betekent dat wij een monteur sturen die vaak kosteloos (lees hier onze voorwaarden) een vervangend product installeert, als u in die tijd een defect of een ander probleem tegenkomt. Weer een zorg minder!

Effectieve duurzame verlichting

Duurzame verlichting van SPHEREX vindt een balans tussen energie efficiëntie, lichtkwaliteit, lange levensduur en kosten. De keuze van de juiste lichtoplossing in combinatie met een slimme lichtsturing heeft een positieve invloed op het uiterlijk van uw gebouw, visuele prestaties en comfort.

Gratis lichtplan opvragen
  • Uitgebreid betaalgemak: