Spherex lighting B.V.
Spherex lighting B.V.
Robijn 750
3316 KE Dordrecht
+31 (0) 85 02 20 830 - info@spherex-lighting.com

Leverancier van alle soorten bedrijfsverlichting

 

Regiolux

Hieronder vindt u al de producten van het merk Regiolux. Het assortiment van Regiolux omvat een uitgebreide serie lichtlijnarmaturen geschikt voor montage op de lichtlijnen welke eenvoudig en snel te monteren zijn. Daarnaast een uitgebreide serie aan downlights, inbouw spots, led panelen, railstralers en opbouwarmaturen.

Advies nodig over LED armaturen? Met 25 jaar ervaring bent u verzekerd van gedegen advies.

Regiolux - REGIOLUX

REGIOLUX

Opgericht in 1952 te Königsberg, Beieren, behoort Regiolux vandaag de dag tot de toonaangevende ondernemingen voor hoogwaardige verlichting. Regiolux staat voor kwaliteit „Made in Germany“, met een breed spectrum aan technische lichtoplossingen voor de industrie en nijverheid, voor kantoren, onderwijsinstellingen, de publieke sector,handel en veel meer.
Met een eigen productie in Duitsland levert Regiolux betrouwbare kwaliteit. Sinds 1997 is Regiolux ISO 9001 gecertificeerd. De optimale vorm en afwerking, gemakkelijke installatie, optimale lichttechniek en efficiënt energiegebruik kenmerken de lichtoplossingen van Regiolux.

Het assortiment van Regiolux omvat een uitgebreide serie lichtlijnarmaturen geschikt voor montage op de lichtlijnen welke eenvoudig en snel te monteren zijn. Daarnaast een uitgebreide serie aan downlights, inbouw spots, led panelen, railstralers en opbouwarmaturen.  

Als partner van Regiolux helpen wij u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw project. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Spherex?

Sorteren op:
 
12 van 2
Aantal tonen:
 
 
Regiolux - RELO-140 Downlight IP44 wit

RELO-140 Downlight IP44 wit

3-10 werkdagen
 
Regiolux - RELO-190 Downlight IP44 wit

RELO-190 Downlight IP44 wit

3-10 werkdagen

Vragen over LED armaturen? Laat ons u helpen!

LED armaturen zijn er in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van verschillende factoren kies je de juiste armatuur. We hebben LED armaturen voor inbouw, opbouw, pendel, staand, tafel en wand verlichting. We zijn gespecialiseerd in LED verlichting en adviseren u graag. 

Voor elke verlichting een LED armatuur

Hier vindt u LED armatuur verschillende soorten verlichting: bolderarmaturen, downlights, inbouwspots, industriële verlichting, inlegarmaturen, pendelarmaturen, railstralers, staande lampen/tafellampen, stralers, theaterspots en wandarmaturen/plafondarmaturen. Bekijk hier ons assortiment lichtbronnen.

LED armaturen in verschillende uitvoeringen

We hebben LED armaturen beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is de armatuur verkrijgbaar in de kleuren wit, paars, blauw, aqua, nikkel, goud of goud/grijs. Reflectoren zijn verkrijgbaar met verschillende uitstralingshoeken. Wij hebben de perfecte oplossing voor het creëren van de juiste beleving in uw restaurant, de juiste sfeer in uw hotel of thuis.

Daarom kiest u voor Spherex

We zijn een team van ervaren experts met meer dan 25 jaar ervaring in de lichtbranche. U vind bij ons een uitgebreid assortiment van LED armaturen, LED strips, noodverlichting, LED lichtbronnen en accessoires. Onze collectie wordt gevuld door verschillende merken, op die manier hebben wij altijd een oplossing voor uw situatie en uw budget.

Gratis maatwerk lichtplan

SPHEREX is de expert op het gebied van project- en noodverlichting. Naast ons eigen label werken wij o.a. met vele andere merken. Door de diversiteit aan leveranciers kunnen wij u een uitgebreid assortiment bieden. Naast onze eigen lichtplannen zijn wij in staat om vrijwel alle voorgeschreven projecten te offreren/ leveren. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te voorzien van een passende en scherpe offerte.

  • Uitgebreid betaalgemak: