Spherex lighting B.V.
Spherex lighting B.V.
Capitool 10
7521 PL Enschede
+31 (0) 85 02 20 830 - info@spherex-lighting.com

Good light means a better day

 

Referenties

Erasmus MC

Het erasmus MC in Rotterdam is het grootste universitair medisch centrum van Nederland. Door de onderhoudscombinatie is er voor verschillende situaties ons advies gevraagd en hebben we de oplossingen ook geleverd. 

  • Referenties - Erasmus MC
  • Referenties - Erasmus MC
  • Referenties - Erasmus MC

Nieuwbouw Zonnehof

Project Zonnehof bestaat uit totaal 129 woningen. Daarvan zijn er 68 levensloopbestendig. Dit betekent dat ze drempelvrij zijn, brede deuren hebben, maar ook rekening is gehouden met draaicirkels van rolstoelen of rollators. Naast de levensloopbestendige appartementen zijn er 47 reguliere appartementen. Verder worden er 14 eengezinswoningen gerealiseerd.
Van HoffmanDME Techniek heeft SPHEREX opdracht gekregen voor het leveren van de verlichting in de algemene ruimtes en verkeersgebieden.
 

Referenties - Nieuwbouw Zonnehof

Nieuwbouw Rijnzate Alphen aan den Rijn

Spherex gaat niet voor half werk. Dat geldt voor onze aanpak en expertises. Die laten zien dat ruim 20 jaar ervaring ook echt resulteert in ongekende specialisatie in de lichtbranche, van projectimplementatie tot montage. Maar het geldt ook voor ons assortiment, dat completer is dan u elders aan zult treffen. Wij hebben altijd de perfecte lichtoplossing voor uw situatie. Samen met onze klanten werken wij aan de mooiste projecten waarbij het eindresultaat telt.

In het vierde kwartaal van 2017 is begonnen met de bouw van het nieuwe 'Rijnzate' in Alphen aan den Rijn. Een verpleeghuis voor ouderen met een lichamelijke zorgvraag. De locatie voldoet aan de steeds zwaardere en complexere zorg voor bewoners. Van HoffmanDME Techniek heeft SPHEREX opdracht gekregen voor het leveren van de verlichting.
 

  • Referenties - Nieuwbouw Rijnzate
  • Referenties - Nieuwbouw Rijnzate
  • Referenties - Nieuwbouw Rijnzate
  • Uitgebreid betaalgemak: