Spherex lighting B.V.
Spherex lighting B.V.
Robijn 750
3316 KE Dordrecht
+31 (0) 85 02 20 830 - info@spherex-lighting.com

Leverancier van alle soorten bedrijfsverlichting

 

Projecten

Projecten - Menstore verschoor

Project Menstore by Verschoor

Enkele maanden geleden kregen wij van de familie Verschoor de vraag mee te denken over de nieuwe winkel Menstore by Verschoor. Deze winkel moest een moderne en eigentijdse uitstraling krijgen. Menstore by Verschoor is bij uitstek het adres van de mooiste collecties menswear. Met een aanbod van meer dan 25 merken, waaronder Cavallaro, Napoli, Colmar, Antony Morato, Dstrezzed en Vanguard.

Eigentijdse en moderne verlichting

Bij een eigentijdse en moderne winkel behoort uiteraard ook eigentijdse en moderne verlichting wat net als de kledingmerken van hoge kwaliteit moet zijn. SPHEREX Lighting is er in geslaagd om aan deze wensen te voldoen. De uitstekende installatie- en montagewerkzaamheden zijn verricht door Koster Elektrotechniek B.V.

Direct contact

Project Auto Roest B.V.

In opdracht van ETB van Houwelingen heeft SPHEREX Lighting het lichtplan getekend voor de showroom van Auto Roest te Schelluinen. Autobedrijf Roest staat landelijk goed bekend om zijn enorme selectie aan Top occasions.

Leveren van de verlichting

Een aantal maanden geleden kregen wij de opdracht voor het leveren van de verlichting en de oplevering is reeds voltooid.

 

Over ons
Projecten - Auto Roest B.V.
Projecten - Project Bethelschool Waddinxveen

Project Bethelschool Waddinxveen

Nieuwbouw Bethelschool te Waddinxveen. Na 5 weken thuisonderwijs mogen alle kinderen in het basisonderwijs vandaag weer naar school. Wat is er dan mooier om te beginnen in een heel nieuw schoolgebouw. Voor de kinderen en het team van de Bethelschool te Waddinxveen is het dan eindelijk zo ver. Een nieuw, ruim en eigentijdse locatie wordt in gebruik genomen.

Installatie- en montagewerkzaamheden

SPHEREX Lighting heeft het lichtplan uitgewerkt en reeds mogen leveren. Priotec Technisch Aannemer BV uit Harmelen heeft de installatie- en montagewerkzaamheden uitgevoerd. 

Direct contact
  • Uitgebreid betaalgemak: