Spherex lighting B.V.
Spherex lighting B.V.
Capitool 10
7521 PL Enschede
+31 (0) 85 02 20 830 - info@spherex-lighting.com

Good light means a better day

 

Over Spherex

De expert op het gebied van project- en noodverlichting
Spherex gaat niet voor half werk. Dat geldt voor onze aanpak en expertises. Die laten zien dat ruim 20 jaar ervaring ook echt resulteert in ongekende specialisatie in de lichtbranche, van projectimplementatie tot montage. Maar het geldt ook voor ons assortiment, dat completer is dan u elders aan zult treffen. Wij hebben altijd de perfecte lichtoplossing voor uw situatie. Ons team van specialisten staat klaar om uw klanten met een druk op de knop in de juiste stemming te brengen.

                                             'Turn on the right mood'

Merkbelofte
Het licht beïnvloedt de stemming van een mens. Waar de zon planten laat groeien, helpt goede verlichting mensen ontwikkelen, concentreren en ontspannen. Dat betekent dat het juiste licht op de juiste plek mensen uiteindelijk gelukkiger maakt. Ze nemen betere beslissingen, zijn productiever en voelen zich op hun gemak. Spherex belooft dat mensen altijd in de juiste stemming komen met de verlichting.

Over ons - Over ons
Over ons - Duurzaamheid

Duurzaamheid

Of u nu een nieuw kantoorgebouw bouwt of een bestaand pand renoveert, de lichtoplossingen die u kiest, hebben een directe impact op uw energieverbruik. Het kiezen van energiebesparende lichtoplossingen is een kans om een aanzienlijk rendement te realiseren, niet alleen bij nieuwbouw- of renovatieprojecten, maar ook in onderhoud van bestaande gebouwen. Effectieve duurzame verlichting van Spherex vindt een balans tussen energie efficiëntie, lichtkwaliteit, lange levensduur en kosten. De keuze van de juiste lichtoplossing in combinatie met een slimme lichtsturing heeft een positieve invloed op het uiterlijk van uw gebouw, visuele prestaties en comfort.

Over ons - Advies en offerte

Advies en offerte

Via de webshop kunt u zelf een offerte voor uw wensen aanvragen. Binnen 24 uur staat die voor u klaar. Heeft u eerst nog vragen of spreekt u liever persoonlijk met iemand? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Onze professionals voelen haarfijn aan waarnaar u op zoek bent en geven u advies op maat. Ook voor het maken van een lichtplan en lichtberekeningen staan wij voor u klaar. Of het nou gaat om een kantoor, een school, een winkel of het aanlichten van uw pand; Spherex houdt rekening met de geldende richtlijnen en normen. Daarbij zoeken we altijd naar de perfecte combinatie tussen architectuur en techniek.

Maak een afspraak met een van onze experts

Montageservice

Steeds meer merken we dat er behoefte is aan extra handen. Daarom bieden wij u naast het advies en de levering van de verlichting tevens onze montageservice. Wij bespreken samen met u de wensen en zorgen voor een vakkundige en nette montage van de verlichtingsarmaturen op uw project zodat u onbezorgd kunt genieten van het eindresultaat.

Over ons - Montageservice

Service en garantie

Maximale service en ruime garantie zijn wat Spherex belooft. Onze experts ontzorgen u net zo veel als u zelf nodig heeft, zodat u altijd precies de ondersteuning krijgt die u prettig vindt. Omdat we voor 100% achter onze lichtoplssingen staan, geven we u 5 jaar totale garantie. Dat betekent dus als u in die tijd een defect of een ander probleem tegenkomt, wij een monteur sturen die kosteloos* een vervangend product installeert. Weer een zorg minder!
*klik hier voor de voorwaarden

  • Uitgebreid betaalgemak: