Spherex lighting B.V.
Spherex lighting B.V.
Robijn 750
3316 KE Dordrecht
+31 (0) 85 02 20 830 - info@spherex-lighting.com

Leverancier van alle soorten bedrijfsverlichting

 

Over Spherex

De expert op het gebied van project- en noodverlichting

SPHEREX gaat niet voor half werk. Dat geldt voor onze aanpak en expertises. Die laten zien dat ruim 25 jaar ervaring ook echt resulteert in ongekende specialisatie in de lichtbranche, van projectimplementatie tot montage. Maar het geldt ook voor ons assortiment, dat completer is dan u elders aan zult treffen. Wij hebben altijd de perfecte lichtoplossing voor uw situatie. Ons team van specialisten staat klaar om uw klanten met een druk op de knop in de juiste stemming te brengen.

Wij realiseren het voor u

Het licht beïnvloedt de stemming van een mens. Waar de zon planten laat groeien, helpt goede verlichting mensen ontwikkelen, concentreren en ontspannen. Dat betekent dat het juiste licht op de juiste plek mensen uiteindelijk gelukkiger maakt. Ze nemen betere beslissingen, zijn productiever en voelen zich op hun gemak. Door de juiste armaturen en techniek in een project toe te passen, kan SPHEREX dit voor u realiseren.

Direct contact
Over ons - Inleidende info
Over ons - Duurzaamheid

Energiebesparende lichtoplossingen

Of u nu een nieuw kantoorgebouw bouwt of een bestaand pand renoveert, de lichtoplossingen die u kiest, hebben een directe impact op uw energieverbruik. Het kiezen van energiebesparende lichtoplossingen is een kans om een aanzienlijk rendement te realiseren, niet alleen bij nieuwbouw- of renovatieprojecten, maar ook in onderhoud van bestaande gebouwen.

Effectieve duurzame verlichting

Duurzame verlichting van SPHEREX vindt een balans tussen energie efficiëntie, lichtkwaliteit, lange levensduur en kosten. De keuze van de juiste lichtoplossing in combinatie met een slimme lichtsturing heeft een positieve invloed op het uiterlijk van uw gebouw, visuele prestaties en comfort.

Onze LED Armaturen

Binnen 24 uur een passende offerte

Via de webshop kunt u zelf een offerte aanvragen. Binnen 24 uur staat die voor u klaar. Heeft u eerst nog vragen of spreekt u liever persoonlijk met een van onze adviseurs? Neem contact met ons op via e-mail of telefoon. Onze professionals voelen haarfijn aan waarnaar u op zoek bent en geven u advies op maat.

Maken van een lichtplan en lichtberekeningen

Ook voor het maken van een lichtplan en lichtberekeningen staan wij voor u klaar. Of het nou gaat om een kantoor, een school, een winkel of het aanlichten van uw pand; Spherex houdt rekening met de geldende richtlijnen en normen. Daarbij zoeken we altijd naar de perfecte combinatie tussen architectuur en techniek.

 

Gratis lichtplan opvragen
Over ons - Advies en offerte
Over ons - Montageservice

Een vakkundige en nette montage

Steeds meer merken we dat er behoefte is aan extra handen. Daarom bieden wij u naast het advies en de levering van de verlichting tevens onze montageservice. Wij bespreken samen met u de wensen en zorgen voor een vakkundige en nette montage van de verlichtingsarmaturen op uw project, zodat u zich op installateur volledig kan richten op de installatie.

5 jaar Spherex all-in garantie

Maximale service en ruime garantie zijn wat SPHEREX belooft. Onze experts ontzorgen u net zo veel als u zelf nodig heeft, zodat u altijd precies de ondersteuning krijgt die u prettig vindt. Omdat we voor 100% achter onze lichtoplossingen staan, geven we u 5 jaar all-in garantie. Dat betekent dat wij een monteur sturen die vaak kosteloos (lees hier onze voorwaarden) een vervangend product installeert, als u in die tijd een defect of een ander probleem tegenkomt. Weer een zorg minder!

Direct contact
  • Uitgebreid betaalgemak: