Spherex lighting B.V.
Spherex lighting B.V.
Robijn 750
3316 KE Dordrecht
+31 (0) 85 02 20 830 - info@spherex-lighting.com

Leverancier van alle soorten bedrijfsverlichting

 

Inbouwspots

Voor elk soort LED verlichting hebben wij een inbouwspot. De inbouwspots zijn van hoge kwaliteit en hebben daardoor een langere levensduur. Het armatuur is geschikt voor inbouw. Hier vindt je ons assortiment LED lichtbronnen

Advies nodig over LED inbouwspots? Met 25 jaar ervaring bent u verzekerd van gedegen advies.

Lees meer..

Waarom Spherex?

Sorteren op:
 
6164 van 64
Aantal tonen:
 
 
Inbouwspots - Doppio LED Adjustable downlight White

Doppio LED Adjustable downlight White

3-10 werkdagen
 
Inbouwspots - Doppio LED Adjustable downlight Black

Doppio LED Adjustable downlight Black

3-10 werkdagen
 
Inbouwspots - Felice LED Adjustable downlight Black

Felice LED Adjustable downlight Black

3-10 werkdagen
 
Inbouwspots - Felice LED Adjustable downlight White

Felice LED Adjustable downlight White

3-10 werkdagen
3Volgende

Vragen over inbouwspots? Laat ons u helpen!

Inbouwspots zijn er in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van verschillende factoren kies je de juiste inbouwspot. We hebben LED armaturen voor inbouw, opbouw, pendel, staand, tafel en wand verlichting. We zijn gespecialiseerd in LED verlichting en adviseren u graag. 

LED armaturen in verschillende uitvoeringen

We hebben LED armaturen beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is de armatuur verkrijgbaar in de kleuren wit, paars, blauw, aqua, nikkel, goud of goud/grijs. Reflectoren zijn verkrijgbaar met verschillende uitstralingshoeken. Wij hebben de perfecte oplossing voor het creëren van de juiste beleving in uw restaurant, de juiste sfeer in uw hotel of thuis.

Voor elke situatie de juiste LED armatuur

Onze verlichting creëert sfeer voor restaurants. Onze verlichting levert functionele verlichting voor winkels. Onze verlichting zorgt voor beleving in huis. Of het nu voor de badkamer, keuken of woonkamer is, voor elke omgeving hebben we LED armaturen. Gebruik de filter om het juiste product te vinden.

Daarom kiest u voor Spherex

We zijn een team van ervaren experts met meer dan 25 jaar ervaring in de lichtbranche. U vind bij ons een uitgebreid assortiment van LED armaturen, LED strips, noodverlichting, LED lichtbronnen en accessoires. Onze collectie wordt gevuld door verschillende merken, op die manier hebben wij altijd een oplossing voor uw situatie en uw budget.

Gratis maatwerk lichtplan

SPHEREX is de expert op het gebied van project- en noodverlichting. Naast ons eigen label werken wij o.a. met vele andere merken. Door de diversiteit aan leveranciers kunnen wij u een uitgebreid assortiment bieden. Naast onze eigen lichtplannen zijn wij in staat om vrijwel alle voorgeschreven projecten te offreren/ leveren. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te voorzien van een passende en scherpe offerte.

  • Uitgebreid betaalgemak: