Spherex lighting B.V.
Spherex lighting B.V.
Robijn 750
3316 KE Dordrecht
+31 (0) 85 02 20 830 - info@spherex-lighting.com

Leverancier van alle soorten bedrijfsverlichting

 

Gratis lichtplan op maat

Geheel vrijblijvend en kosteloos uw lichtplan op maat

SPHEREX gaat niet voor half werk. Dat geldt voor onze aanpak en expertises. Die laten zien dat ruim 25 jaar ervaring ook echt resulteert in ongekende specialisatie in de lichtbranche, van projectimplementatie tot montage. Wij hebben altijd de perfecte lichtoplossing voor uw situatie. Voor al uw projecten maken wij graag geheel vrijblijvend en kosteloos een lichtplan binnen 48 uur, dat voldoet aan alle wensen van u en uw opdrachtgever.

Advies op maat

Onze professionals voelen haarfijn aan waarnaar u op zoek bent en geven u advies op maat. Of het nu gaat om een kantoor, school, winkel of het aanlichten van uw pand;  SPHEREX houdt rekening met de geldende richtlijnen en normen. Daarbij zoeken we altijd naar de perfecte combinatie tussen architectuur en techniek. Voor meer informatie of het maken van een afspraak met een van onze specialisten, neem direct contact met ons op.

Gratis lichtplan opvragen
Gratis lichtplan - Inleidende alinea over lichtplan
Gratis lichtplan - Waarom spherex

Waarom zou u voor Spherex Lighting kiezen?

  • Gratis lichtadvies en lichtplan op maat.
  • Ervaren experts met 25 jaar ervaring in de lichtbranche
  • Uitmuntende kwaliteit en tot 5 jaar all-in garantie
  • Grote voorraden en snelle levertijden
  • Zeer scherpe prijzen voor alle merken

5 jaar Spherex all-in garantie

Maximale service en ruime garantie zijn wat SPHEREX belooft. Onze experts ontzorgen u net zo veel als u zelf nodig heeft, zodat u altijd precies de ondersteuning krijgt die u prettig vindt. Omdat we voor 100% achter onze lichtoplossingen staan, geven we u 5 jaar all-in garantie. Dat betekent dat wij een monteur sturen die vaak kosteloos (lees hier onze voorwaarden) een vervangend product installeert, als u in die tijd een defect of een ander probleem tegenkomt. Weer een zorg minder!

Over ons

Binnen 24 uur ontvangt u de offerte

SPHEREX is de expert op het gebied van project- en noodverlichting. Naast ons eigen label werken wij o.a. met vele andere merken. Door de diversiteit aan leveranciers kunnen wij u een uitgebreid assortiment bieden. Naast onze eigen lichtplannen zijn wij in staat om vrijwel alle voorgeschreven projecten te offreren/ leveren. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur te voorzien van een passende en scherpe offerte.

Maken van een lichtberekening

Ook voor het maken van een lichtberekening staan wij voor u klaar. Of het nou gaat om een kantoor, een school, een winkel of het aanlichten van uw pand; Spherex houdt rekening met de geldende richtlijnen en normen. Daarbij zoeken we altijd naar de perfecte combinatie tussen architectuur en techniek.

Gratis lichtplan opvragen
Gratis lichtplan - Offerte nodig
  • Uitgebreid betaalgemak: